INSCRIPCIONES CERRADAS

Cerradas las Inscripciones para la 2ª Clásica RunPenat. Lista de participantes en la columna de la derecha.

Cuenta atrás para la 2ª CLÁSICA RUNPENAT

lunes, 10 de diciembre de 2007

LA CURSA DELS NASSOS , SAN SILVESTRE



Premis, regals i promocions especials a la Cursa dels Nassos
Entre 100 i 1.000 euros en metàl·lic. Aquestes són les dues xifres entre les quals es mouen els diversos premis que rebran els 10 primers classificats, en les catagories femenines i masculines, a part dels indispensables trofeus per als tres guanyadors absoluts.
Però en qualsevol cas, cal recordar que, només per participar a la cursa, l'organització regala una samarreta tècnica de màniga llarga New Balance i una bossa de productes cedits per les empreses col·laboradores.I a més, no es poden oblidar les promocions de la cursa. La marca New Balance regala la inscripció a la cursa a totes aquelles persones que comprin unes sabatilles de running New Balance a qualsevol de les botigues autoritzades per realitzar inscripcions. A més, la marca sortejarà dos lots de material de running (sabatilles i tèxtil), entre els inscrits/es que visitin l’estand que New Balance tindrà a la Carpa d’Atenció al Corredor.Per altra banda, la marca Polar també realitzarà un sorteig de pulsòmetres models RS800 SD, entre tots els participants que finalitzin a la Cursa dels Nassos
Comencen les inscripcions per Internet de la Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre
Cada dia queda menys per acabar l'any, de manera que ja queden pocs mesos perquè arribi la darrera cursa del 2007: l'emblemàtica Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre, que se celebrarà el proper 31 de desembre a les 17.30 hores.Per aquest motiu, ja s'han obert les inscripcions en la modalitat d'Internet, de manera que, aquells corredors que ho vulguin, es reservin un lloc per participar a una nova edició d'aquesta prova de 10 quilòmetres, que és l'encarregada de tancar el cicle anual esportiu a la ciutat.I és que per tal de participar a la Cursa dels Nassos és obligatori inscriure's prèviament, tot pagant els 12 euros dels drets d'inscripció. Per altra banda, córrer amb xip és obligatori, i en cas de no tenir-ne de propi (de color groc), l'organització posarà a la disposició del corredor un xip d'un sol ús i no retornable. El seu preu és de 3 euros, i no està inclòs dins del preu de l'inscripció. Com en la passada Cursa de la Mercè, l'organització de la cursa continua amb la campanya mediambiental de reciclatge de xips, de manera que en acabar la cursa es recolliran els xips d'un sol ús utilitzats durant la prova.Les inscripcions per Internet restaran obertes fins el 27 de desembre a les 24 hores, i les inscripcions en la modalitat presencial no començaran fins el 2 de novembre
Una cursa arran de mar
Com ja va passar l'any passat, aquesta nova edició de la Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre també manté un bon tram del seu recorregut per primera línia de mar.
Aquesta característica tant especial que té el circuit d'aquesta cursa, l'última que es correrà al 2007, aportarà una major sensació d'amplitud als atletes, i aquests veuran com això els afavorirà en el rendiment de la prova. Alhora, córrer al costat del mar és molt més agradable, ja que també permetrà als corredors veure la posta de sol des del front marítim barceloní mentre corren els 10 quilòmetres de la prova.Per altra banda, el recorregut continuarà essent molt ràpid i pla, ja que el punt de la meta estarà ubicat al mateix lloc que l'any passat, al passeig Garcia i Faria, però entre els carrers Provençals i Josep Ferrater i Mora.


4 comentarios:

Anónimo dijo...

Habrá buena representación RUN-PENAT?

SANTIAGO dijo...

RunPenats.....allí nos vemos!!
:)

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

Anónimo dijo...

Zakaj pa ne:)